Унікальний тролейбусний маршрут запрацював у Чернігові

Відтепер у місті працює тролейбусний маршрут №1 «Діагностичний центр – мікрорайон «Шерстянка».

23 липня у Чернігові почав курсувати тролейбусний маршрут №1 «Діагностичний центр – мікрорайон «Шерстянка». Унікальність цього маршруту в тому, що він з'єднав мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею. 

Для його запуску, за кошти Чернігівської міської теритоіральної громади, придбали чотири тролейбуса з автономним запасом ходу. Також на маршруті працюватимуть автобуси, аби забезпечити інтервал руху 20 хвилин. Для пасажирів вартість квитка буде однаковою на всьому маршруті, незалежно від виду транспорту.

За схемою руху цього тролейбусного маршруту наразі завершується облаштування місць посадки/висадки пасажирів.

Від кінцевої зупинки «Діагностичний центр»: вул. Шевченка, вул. В. Тарновського, вул. Гетьмана Полуботка, вул. П’ятницька, вул. Київська, вул. І. Мазепи, вул. Любецька, вул. Ріпкинська, вул. Тероборони, вул. Дніпровська, вул. Степана Бандери (колишня вул. Попова), вул. Народного руху (колишня вул. Ціолковського), вул. Д. Самоквасова, вул. Текстильників до кінцевої зупинки «Мікрорайон Шерстянка» в прямому напрямку.

Та в зворотному напрямку: від кінцевої зупинки «Мікрорайон Шерстянка»: вул. Степана Бандери (колишня вул. Попова), вул. Дніпровська, вул. Тероборони, вул. Ріпкинська, вул. Любецька, вул. І. Мазепи, просп. Миру, просп. Перемоги, вул. Оборонців Чернігова (колишня вул. О. Молодчого), вул. Шевченка до кінцевої зупинки «Діагностичний центр».

За інформацією Чернігівської міської ради

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?